Pembaca Setia...

Sabtu, 25 Oktober 2014

MERAWAT KES BUSUNG YANG KRITIKAL


Minggu lepas Utz Haiqal di jemput merawat kes busung di Puchong,alhamdulillah pesakit rasa perut makin susut selepas diruqyah.Bagi kes busung ia adalah kes sihir puja yang agak berat,selalunya Utz Haiqal akan membacakan ruqyah pembatal sihir + ruqyah hizib bagi menangani masalah tersebut.

Bagi rawatan sihir kerumah ataupun pagar kediaman kawasan KL/SEL sms Utz Haiqal 013 347 5449

Selasa, 21 Oktober 2014

JOM URUT BAGI MERAWAT KELESUAN BADANBagi kaum wanita yang sering kelesuan/badan berangin,anda boleh berurut di Pusat Terapi Syifa sect 7 dengan kadar RM50/jam,sila SMS/WASAP Nott 019-285 2849 untuk temujanji yer..

Selasa, 14 Oktober 2014

KENAPA ADA JENIS SIHIR YANG SUSAH SANGAT NAK SEMBUH


-Ia selalunya jenis sihir puja (tanpa jin) yang dilakukan oleh bomoh tahap wali syaitan.

-Sihir puja juga ada ikatan dan perisai yang berangkai-rangkai/berlapis.

-Sihir puja yang terkenal ialah sihir jerut/santau angin/busung.

-Pesakit pula tidak pernah nak muhasabah diri/solat taubat.

-Perawat islam yang berpengalaman dan mempunyai kekuatan dalaman/rohani yang mantap mampu menangani kes sebegini.

-Perawat islam amatur yang baru dapat ijazah tidak disyorkan merawat kes sihir puja dikhuatiri terkena serangan kuat ahli sihir terhadap ahli keluarga yang lain.

-Pesakit pula jangan terlalu berkira memberi mahar rawatan pada perawat,kerana rawatan sihir puja perlu bacaan ruqyah yang sangat panjang dan risiko tinggi yang dihadapi perawat.Hargailah usaha para perawat islam.

-Ruqyah hizib 5x bacaan ulangan disyorkan untuk menangani kes sihir puja.Ruqyah hizib perlulah ada kebenaran ijazah untuk sanad pengamalan,ia perlulah disertai amalan tawasul terlebih dahulu.Ruqyah hizib yang terkenal dan ampuh di Malaysia ini adalah dari Syeikh Nuruddin Al Banjari.


Khamis, 9 Oktober 2014

SYARAT-SYARAT UNTUK MENJADI PERAWAT JARAK JAUH


-Perlu setiap hari solat hajat/solat taubat untuk kekuatan rohani/pergantungan pada Allah SWT

-Perlu mengamalkan zikir tertentu minima 2 jam sehari untuk kekuatan rohani/pergantungan pada Allah SWT

-Perlu NAFI setiap rawatan/kesembuhan itu bukan dari kudrat kita tetapi sandarkan semuanya kepada kekuasaan ALLAH SWT dengan niatkan setiap rawatan kun fayakun lahaulawala quwata illa billah

-Tidak perlu tenggelam/leka pada hal-hal mistik

PULIH KEDAI YANG BERMASALAHSeminggu yang lepas saya dihubungi melalui WASAP oleh 2 pelanggan yang berlainan,satu kes ingin memulihkan kedai prepaid yang lengang tiada pengunjung di PJ dan satu lagi restoran yang suram juga masalah yang sama kurang pengunjung di IPOH.

Seperti biasa saya menyuruh kedua mereka menghantar gambar premis perniagaan masing-masing untuk saya rawat jarak jauh selama 5 hari berturut-turut,setelah tamat rawatan mereka menghubungi saya semula dan menyatakan kedai masing-masing beroperasi lancar seperti biasa dan pelanggan mulai ramai semula.

Alhmdulillah manusia hanya berikhtiar Allah SWT jua pembuka rezeki.

Sebarang pertanyaan jarak jauh sila WASAP Muallij Ahmad 019-307 9883