Pembaca Setia...

Selasa, 30 September 2014

MERAWAT KLINIK BERHANTU


Beberapa hari lepas Utz Haiqal dipanggil oleh sebuah klinik disekitar Klang,pihak pengurusan klinik mengadu kerap terlihat kelibat disekitar premis klinik tersebut.Selalunya punca kelibat hantu berkeliaran berpunca samaada gangguan jin dari pesakit yg dirawat oleh doktor mahupun sihir tuju oleh pesaing,wallahuaklam.Utz Haiqal spt biasa membacakan 20ayt pembatal sihir dan azan serta memagar 4 penjuru klinik dgn kursi serta spray cuka ruqyah utk mematikan sebarang energi gangguan.

Sebarang rawatan sihir/pagar sekitar KL/SEL sila SMS Utz Haiqal 013 3475449

Selasa, 23 September 2014

RAWATAN SANTAU MUNTAH DARAH DI HOSPITAL SWASTAMinggu lepas Utz Haiqal dijemput utk merawat pskt santau disebuah hospital,pskt menderita batuk dan berak berdarah berlarutan,kondisi pskt pula agak lemah sekali.Utz Haiqal membacakan ruqyah pembatal sihir pada pesakit,air serta madu.Sblm pulang pskt dinasihatkan utk kerap minum air ruqyah + madu bg merawat luka dalaman,air ruqyah jg perlu kerap disapu pada badan pskt utk membatalkan energi sihir.

Sebarang rwtn sihir/pagar kerumah masing-masing bg kawasan KL/SEL sila SMS Utz Haiqal 013 3475449
3475449

10 TITIK ASAS BEKAM PUSAT TERAPI SYIFASudah hampir 7 tahun kami warga Pusat Terapi Syifa Shah Alam membekam lebih 10000 pesakit sejak 2007,titik asas bekam kami yang kami tekankan ialah 10 titik dibahagian belakang pesakit.

Titik ini amat-amat penting kerana merangkumi titik meridian tubuh + pembuluh darah utama,kelancaran darah dikawasan kepala dan organ penting tubuh badan seperti paru-paru,jantung dan ginjal.
InsyaAllah bagi mereka yang istiqomah berbekam sebulan sekali,segala organ tubuh badan mereka sentiasa sihat dan terjaga rapi juga aliran darah keseluruh badan akan lancar dan normal.

Nabi Muhammad SAW pernah bersabda: "Barangsiapa berbekam pasti mendapat rahmat dari Allah SWT" (Riwayat Ahmad dan Tabrani dari Samurah R.A)

Rabu, 17 September 2014

KAEDAH TARIK BISA DAUN SIREHPesakit serta daun sireh akan dibacakan ruqyah hizib terlebih dahulu kemudian barulah upacara tarik bisa santau angin dijalankan.

Bagi mereka yang ingin mencuba kaedah ini,sila TEMUJANJI dengan Utz Adi 019-578 1099 di Pusat Terapi Syifa Puncak Alam.

*Pesakit santau angin disyorkan untuk kaedah ini.

RAWATAN TARIK BISA SANTAU GUNA DAUN SIREH DI PUNCAK ALAM

Bagi mereka yang terkena santau angin seperti terasa ada bisa berjalan seluruh badan,anda disyorkan jumpa perawat kami di Puncak Alam untuk mendapatkan rawatan tarik bisa ini.Jika diamati daun sireh diatas,terdapat seperti habuk halus/kaca yang keluar melekat pada daun sireh selepas ayat al quran tarik bisa dibacakan pada tapak tangan pesakit santau angin.

Untuk temujanji rawatan sila SMS/WASAP Utz Adi 019-578 1099 (Pusat Terapi Syifa Puncak Alam)

Ahad, 7 September 2014

SIHIR PUKAU COLI BERMAHARAJALELA DI KG DELEK KLANGDi Kg Delek Klg baru-baru dilaporkan kecurian wang lebih kurang 10 buah rumah dan kemudian mangsa akan terjumpa coli ditengah rumah.Coli itu adalah syarat ilmu pukau supaya modus operandi mereka sukar dijejaki.Utz Haiqal dijemput utk membacakan ruqyah dan memagar rumah mangsa pukau,semuanya berjalan lancar.

Untuk rawatan pagar/sihir kerumah masing-masing sekitar KL/SEL sila SMS Utz Haiqal 013 3475449

Rabu, 3 September 2014

PARA PENIAGA RAJINLAH BERSEDEKAH


Syarat utama untuk maju dalam sebarang perniagaan adalah rajin bersedakah,bayarlah zakat perniagaan setahun sekali dan jangan sesekali menyimpan rasa hasad dengki terhadap peniaga yang lain.

- Khasiat bersedekah adalah dapat menambah keuntungan perniagaan harian/bulanan

-Mengelak bala/bencana/masalah pada perniagaan anda

-Memudahkan/melancarkan urusan perniagaan

-Menyembuhkan penyakit

-Memanjangkan umur

Jika sebaliknya kita menjadi seorang yang bakhil kedekut bersedekah,kerap menyimpan hasad dengki terhadap pesaing perniagaan yang lain tu yang kedai kita banyak masalah.Seperti masalah ditabur tanah kubur,kedai tidak kelihatan oleh pengunjung/suram dan badan terlalu lesu bila didalam premis perniagaan/kedai.

Untuk mengelakkan pelbagai halangan dalam berniaga seperti permainan sihir dan sebagainya,perbanyakkanlah sedekah dan istiqomahlah bersedekah setiap hari walaupun untung berniaganya sedikit.

BEZA BERBEKAM DAN MENDERMA DARAH


- Kaedah bekam adalah perubatan dari langit

- Kaedah derma darah pula adalah perubatan moden

- Berbekam adalah amalan sunnah yang dapat manfaat kesihatan,pahala dan syafaat Rasulullah kelak

-Menderma darah adalah amalan sedekah/menderma yang meraih pahala sahaja

- Darah yang diambil semasa berbekam hanyalah darah kotor yang berada bawah epidermis kulit sahaja

-Darah yang diambil semasa derma darah adalah darah bersih yang berada jauh dari bawah kulit iaitu pembuluh darah utama vena/arteri

-Individu yang menderma darah badan akan sedikit lesu dalam masa sehari

-Individu yang berbekam badannya bertambah cergas/ringan sejurus tamat rawatan
 
Nabi Muhammad SAW pernah bersabda: "Barangsiapa berbekam pasti mendapat rahmat dari Allah SWT" (Riwayat Ahmad dan Tabrani dari Samurah R.A)

Isnin, 1 September 2014

KAUM WANITA YANG TIDAK BERKAHWIN SEMAKIN RAMAI..


Bagi kaum wanita yang masih belum berkahwin dan banyak halangan untuk mendapat jodoh,saya syor anda menjalani rawatan aura seri dari pihak kami.Asbab kebanyakan masalah jodoh nie kadang-kadang individu itu sendiri tidak sedar yang mereka ada sihir pelalau/pemisah/saka/jin asyik,bila dibiarkan dan tidak dirawat kaedah ruqyah jin pengganggu dalam badan akan kerap menimbulkan perasaan benci terhadap pasangan masing-masing.

Kaedah rawatan aura seri ini sebenarnya kita pinjam aura bunga rose dan air mandian tersebut pula sudah kami bacakan ayat al quran tertentu,pelanggan akan melakukan minum dan mandian bunga dirumah masing-masing.Pelanggan sebelum datang sila bawa 9 kuntum bunga rose dan juga limau nipis 9 biji,mahar rawatan RM50.

Selepas 3 hari minum dan mandian bunga rose tadi,badan pelanggan akan terasa ringan dan wajah yang kusam pun akan kembali berseri serta menawarkan sebarang penyakit sihir dalam badan (jika ada).

Sila berhubung dengan perawat Pusat Terapi Syifa kami yang berhampiran untuk mendapatkan rawatan aura seri nie yer...