Pembaca Setia...

Sabtu, 17 Januari 2009
NIKMAT SEKS LUAR BIASA

Dipetik dari WARTA PERDANA


Kuala Lumpur: Seorang isteri muda sanggup menggunakan khidmat jin bagi membangkitkan seks luar biasa suaminya sewaktu melakukan hubungan intim. wanita berusia 28 tahun itu sanggup berbuat demikian semata-mata untuk memastikan dia mendapat kasih sayang lebih berbanding isteri pertama.

Pendakwah terkenal, Ustaz Abdullah Mahmud yang mendedahkan kisah benar ini berkata, ilmu yang digunakan wanita itu memang menjadi kerana selera seks suaminya cukup luar biasa setiap kali mereka bersama. "Bayangkan, ketika di rumah isteri muda lelaki itu berupaya melakukan hubungan intim sampai 10kali semalaman. Peliknya ketika pulang ke rumah isteri pertama, nafsunya tiba-tiba kendur dan ada ketikanya lelaki itu langsung tidak berselera dengan isteri tua" katanya. Ustaz Abdullah berkata, lama kelamaan lelaki itu seronok bersama isteri muda dan sejak itu berbulan-bulan dia tidak mempedulikan isteri pertama. Lelaki itu lebih seronok di rumah isteri kedua kerana menikmati keseronokan luar biasa yang tidak pernah dinikmatinya sebelum hidup bermadu.

Bagaimanapun, rahsia seks luar biasa isteri mudanya terbongkar apabila pada suatu hari lelaki itu mendapati berpuluh kulit telur dan beberapa ketul kemenyan berselerak dalam bilik air. Rupa-rupanya isteri mudanya terlupa membuang semua 'makanan' itu selepas menjamu jin tersebut yang menjadi sahabatnya. Apabila si suami mendesak isteri mudanya menceritakan perkara sebenar barulah terbongkar rahsia seks luar biasa wanita itu.

Isteri muda itu mengaku menggunakan khidmat jin untuk membangkitkan nafsu ghairah suaminya supaya melupakan terus isteri pertamanya. Oleh kerana tidak mahu akidah isteri mudanya terjejas lelaki itu membawa wanita itu berjumpa Ustaz Abdullah untuk mendapatkan kaunseling selain membuang ikatan persahabatannya dengan jin tersebut.

Alhamdulillah dengan ikhtiar yang saya lakukan wanita itu kini bebas daripada ikatan persahabatan dengan jin dan dia kini insaf kerana menyekutukan Allah. Kini isteri muda itu banyak melakukan amal ibadat dan hubungannya dengan isteri pertama tak ubah seperti adik beradik , katanya.