Pembaca Setia...

Khamis, 22 September 2016

BAHAYA PAIN KILLER


Kurangkan pergantungan pada ubat pain killer kerana ia boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang.

Rabu, 21 September 2016

APA YANG KELUAR SEMASA BEKAM


✔Angin.
✔Darah unsur toksin/toksid.
✔Gula.
✔Kolestrol.
✔Pengeluaran antibodi yang maksima.
✔Unsur bisa gangguan jin.
✔Uric acid.

#bekam
#tarikhsunnah

📞Sebarang pertanyaan sila wasap
019 3079883
019 3079883
019 3079883

Isnin, 19 September 2016

SEBAIKNYA SMS/WASAP

Sebarang pertanyaan/temujanji berkenaan rawatan sebaiknya anda WASAP/SMS ke 019 3079883,anda tidak digalakkan CALL dikhuatiri kami tak sempat pick up sebab sibuk tengah merawat pesakit.

Ahad, 18 September 2016

TARIKH SUNNAH BERBEKAM

✔Bulan akan mengambang penuh minggu hadapan.
✔Darah akan bergejolak kuat,bila berbekam darah kotor akan keluar maksima.
✔Tarikh afdhal berbekam bulan ini jatuh pada hari isnin/rabu/jumaat minggu hadapan bersamaan 17/19/21 dzulhijah.
✔Jom raikan sunnah bekam dimana pahala berbekam pun dapat dan pahala tarikh afdhal pun dapat juga.

#bekam
#tarikhsunnah

📞Sebarang pertanyaan sila wasap
019 3079883
019 3079883
019 3079883

ULASAN SAYA @ NEWS TV9

News @ tv9 8pm tadi,saya mengulas tentang kehilangan 6 buah batu nesan di kubur Pulau Meranti Puchong pada aidiladha lalu..

Jumaat, 9 September 2016

JOM BUAT HOME SPA BEKAM

✔Sediakan bilik.
✔Sediakan katil bekam serta trolley.
✔Sediakan set alat bekam dan UB sterilizer.
✔Penuhi dinding dengan poster berkaitan bekam.
✔Pasang kipas/aircond.
✔Mampu menjana pendapatan sampingan sehingga RM3K sebulan dengan kerja jurubekam sambilan.
✔Gunakan facebook sebagai alat pemasaran.
✔Perlu pelajari ilmu bekam terlebih dahulu dengan mentertai kursus bekam 4in1 kami 18/9/2016 bertempat di Pusat Terapi Syifa Section 7.

📞Sebarang pertanyaan kursus bekam sila wasap
010 5339160 Utz Fadil
010 5339160 Utz Fadil
010 5339160 Utz Fadil

Khamis, 8 September 2016

APA ITU RUQYAH SYARIYYAH ?


✔Satu kaedah merawat penyakit gangguan jin dan juga penyakit klinikal dengan kaedah menjampi ayat al-quran.

✔Kaedah ruqyah ini sudah diguna pakai 1400 tahun dulu dimana Rasulullah SAW menjampi pesakit kerasukan seperti gila dengan ayat ruqyah syariyyah manzil.

✔Ia adalah kaedah sunnah perubatan nabi.

✔Kaedah sunnah kesembuhannya dijamin oleh Allah SWT.

✔Bahan sampingan kaedah ruqyah ini selalunya ialah air,dimana pesakit selepas sesi ruqyah,pesakit perlu minum dan mandi air tersebut.

📞Sebarang pertanyaan/rawatan sila wasap
019 3079883
019 3079883
019 3079883

Selasa, 6 September 2016

JANA PENDAPATAN RM3K SEBULAN JOM..

KURSUS BEKAM 4in1 18/9/2016 RM300
=================================

✔Diadakan di Pusat Terapi Syifa sect 7 Shah Alam.
✔Bermula 9pg-1.30thari (Ahad).
✔Antara modulnya kursus asas bekam,ruqyah merawat gangguan,amalan kerezkian dan kaedah pemasaran.
✔Barang-barang bekam,nota,sijil dan poster bekam diberikan percuma.
✔Teori dan praktikal.
✔Kaedah bekam sihir,asas titik meridian,titik overhaul,titik nabi,dan titik merawat 93 penyakit klinikal turut didedahkan.
✔InsyaAllah selesai kursus anda mampu melakukan kerja sambilan seperti Bekam Mobile kerumah ataupun Home Spa.
✔Mampu menjana pendapatan sampingan sehingga RM3K sebulan.

📞Sebarang pertanyaan/pendaftaran sila wasap
010 5339160 Utz Fadil
010 5339160 Utz Fadil
010 5339160 Utz Fadil

Isnin, 5 September 2016

KHIDMAT RAWATAN JARAK JAUH

✔Kos rawatan RM30
✔Khusus merawat kes rumahtangga,sihir pengaseh hingga tak balik rumah dan individu yang ada gangguan tapi ada halangan untuk ke pusat rawatan.
✔Kaedah solat hajat dan baca ruqyah pada gambar.

📞Sebarang pertanyaan sila wasap
019 3079883
019 3079883
019 3079883

TESTIMONIAL RAWATAN JARAK JAUH

Kes sihir rumahtangga..

Sabtu, 3 September 2016

PETANDA GANGGUAN JIN 1

✔Kerap bermimpi dikejar/dibelit/dipatuk ular hitam.

Khamis, 1 September 2016

SAKA OH SAKA

Gangguan saka terbahagi kepada 6.

1- Gangguan fizikal
2- Gangguan Mental
3- Kekeluargaan
4- Zuriat
5- Rezeki
6- Keharmonian hidup

1-Gangguan fizikal terbahagi kepada 2:

a) Nampak-kesan lebam, bengkak, kudis, keracunan darah.
b) Tidak nampak- mengadu sakit di tempat tertentu, hati sentiasa berdebar-debar, gangguan haid. Ada pesakit yang tidak datang haid bertahun-tahun. Atau haid yang tidak normal.

Sakit yang apabila dirujuk ke hospital, buat ujian tetapi Doktor tidak dapat mengesahkan punca. Contoh sakit Tiroid, tetapi bila buat ujian darah hormon seimbang.

2- Gangguan Mental

a) Bagi lelaki –sikap panas baran yang melampau, bagi perempuan sikap cemburu yang keterlaluan.
b) Halusinasi-sampai peringkat bercakap sendirian.
c) Terdengar suara-suara halus

Jika tidak di rawat akan berakhir dengan sakit mental/gila

3- Gangguan Kekeluargaan

Keluarga pecah belah, sentiasa tidak bersependapat, bermusuhan, panas. Hubungan suami isteri sentiasa bergelora. Hal kecik jadi punca pergaduhan. Suami/isteri memandang pasangan tanpa rasa cinta.

Selalunya hubungan ibu dgn anak sulong sentiasa tidak kena..Ibu macam mencari kesalahan anak.

4- Gangguan Zuriat
a) Masalah Jodoh- Bagi lelaki/perempuan yang belum berumahtangga sukar mendapat jodoh-bujang terlajak. Kalau lelaki suka, perempuan yang tidak suka atau sebaliknya.
b) Sekiranya sudah berkahwin lambat dapat anak/ tidak dapat anak. Dapat anak cacat sama ada cacat fizikal/mental.

Gangguan sukar untuk hamil paling banyak terjadi kerana, saka ini telah memusnahkan sperma sebelum sempat disenyawakan. Adakalanya anak dalam kandungan gugur.

5- Gangguan Rezeki

Rezeki sempit, setiap apa yang diusahakan seolah tidak menjadi. Buat business tak untung, susah nak dapat kerja, peluang.

6- Gangguan keharmonian hidup.

Masalah pergaduhan, hati sentiasa berdebar-debar. Hubungan di antara sesama rakan/jiran tidak mesra dsb. Mempunyai sikap suka menyendiri dan tidak pandai bergaul. Sentiasa ada rasa tidak puas hati, iri dan dengki terhadap org lain.

📞Sebarang rawatan saka sila wasap
019 3079883
019 3079883
019 3079883

Isnin, 29 Ogos 2016

MAKLUMAN

31 ogos kami buka macam biasa yer..

Rabu, 24 Ogos 2016

KURSUS BEKAM AHAD INI

----------------------------------------
DUIT SEMAKIN KECIL !!!
====================

✅Inflasi yang berterusan
✅Harga barangan,petrol dan tol semakin naik
✅Duit di poket sentiasa habis bila tengah bulan
✅Tekanan hidup/stress mula menjelma
.
.
-----------------
SOLUSI ??
------------------

✅Jimatkan perbelanjaan.
✅Tambahkan pendapatan dengan buat BIZ SAMPINGAN.
.
.
------------------------------------
👍BIZ SAMPINGAN👍
-----------------------------------

✔Buat HOME SPA dirumah untuk rawatan bekam INCALL
✔Sediakan GPS dan kenderaan untuk MOBILE BEKAM kerumah pelanggan OUTCALL
.
.
-----------------------------------------------------------------------------
👏SERTAI KURSUS BEKAM 28/8/2016 AHAD👏
-----------------------------------------------------------------------------

✔Lokasi Pusat Terapi Syifa Section 7 Shah Alam Ahad ini 9pagi-1.30thari RM300
✔Teori dan praktikal bekam
✔Nota,peralatan bekam dan sijil diberikan
✔Amalan ruqyah,kerezkian dan juga sistem pemasaran turut didedahkan

📞Sebarang pertanyaan KURSUS sila WASAP
010 5339160
010 5339160
010 5339160

AMALAN BENTENG DIRI

JENIS-JENIS PAGAR DIRI

✔Ayatul kursi
✔3Qul
✔Yasin 1-9
✔Ayat penggerak Bismillahillazi layadhurru..samiul alim
✔Zikrullah
✔Bismillah 21

AHAD INI KAMI TUTUP SEHARI

Ahad ini kami tutup sehari kerana ada program Family Day @ PD,harap maklum.

Isnin, 22 Ogos 2016

BEKAM WANITA KERUMAH

------------------------------------------------
LADIES @ KL JOM BEKAM !!!
========================

✅Khidmat BEKAM terus kerumah anda
✅Untuk WANITA/SUAMI ISTERI/FAMILI
✅Caj MURAH rm5/cup
✅Terhad untuk kawasan KL/SEL
✅Semua peralatan bekam STERIL
✅Jarum bekam pakai buang (DISPOSABLE)
✅Raikan SUNNAH bekam untuk badan kekal sihat dan mudah ibadat
.
.
.
.
.
.
---------------------------------
👍Khasiat Bekam👍
---------------------------------

✔Perubatan sunnah nabi
✔Membuang darah kotor yang ada undur toksid
✔Melembutkan saraf/otot yang tegang
✔Membuang angin
✔Meringankan badan
✔Menghindari dari penyakit berat seperti kencing manis,darah tinggi,jantung,stroke dan gout
✔Merawat penyakit gangguan jin/klinikal
✔Meningkatkan sistem imun
.
.
.
.
.
.
.
.
-------------------------------
Banyak jimat tu ???
-------------------------------

👍Anda jimat petrol untuk ke pusat bekam
👍Anda jimat tol
👍Anda jimat tenaga
👍Anda jimat wang parking kereta
👍Tak perlu sesat cari jalan
.

.
.
.

📱Sebarang pertanyaan BEKAM sila SMS/WASAP Cik Sahira..

019 4512568
019 4512568
019 4512568

Khamis, 11 Ogos 2016

Isnin, 8 Ogos 2016

JOM KURSUS BEKAM TAMBAH INCOME

----------------------------------------
DUIT SEMAKIN KECIL !!!
====================

✅Inflasi yang berterusan
✅Harga barangan,petrol dan tol semakin naik
✅Duit di poket sentiasa habis bila tengah bulan
✅Tekanan hidup/stress mula menjelma
.
.
-----------------
SOLUSI ??
------------------

✅Jimatkan perbelanjaan.
✅Tambahkan pendapatan dengan buat BIZ SAMPINGAN.
.
.
------------------------------------
👍BIZ SAMPINGAN👍
-----------------------------------

✔Buat HOME SPA dirumah untuk rawatan bekam INCALL
✔Sediakan GPS dan kenderaan untuk MOBILE BEKAM kerumah pelanggan OUTCALL
.
.
-----------------------------------------------------------------------------
👏SERTAI KURSUS BEKAM 14/8/2016 AHAD👏
-----------------------------------------------------------------------------

✔Lokasi Pusat Terapi Syifa Section 7 Shah Alam Ahad ini 9pagi-1.30thari RM300
✔Teori dan praktikal bekam
✔Nota,peralatan bekam dan sijil diberikan
✔Amalan ruqyah,kerezkian dan juga sistem pemasaran turut didedahkan

📞Sebarang pertanyaan KURSUS sila WASAP
010 5339160
010 5339160
010 5339160

Ahad, 7 Ogos 2016

KHIDMAT BEKAM KAWASAN SP KEDAH

----------------------------------------------
TUNGGU KAT RUMAH JER !!
=======================

✅Khidmat BEKAM terus kerumah anda
✅Untuk LELAKI
✅Caj MURAH rm5/cup
✅Terhad untuk kawasan sungai petani (SP)
✅Semua peralatan bekam STERIL
✅Jarum bekam pakai buang (DISPOSABLE)
✅Raikan SUNNAH bekam untuk badan kekal sihat dan mudah ibadat
.
.
.
.
-------------------------------
Banyak jimat tu ???
-------------------------------
👍Anda jimat petrol untuk ke pusat bekam
👍Anda jimat tol
👍Anda jimat tenaga
👍Anda jimat wang parking kereta
👍Tak perlu sesat cari jalan
.
.
.
.
.
.
-------------------------------------------------------
👍Terhad sekitar Sungai Petani👍
-------------------------------------------------------

📱Sebarang pertanyaan BEKAM demi meningkatkan kualiti kesihatan anda,sila wasap 📞
017 4034940
017 4034940
017 4034940

Khamis, 4 Ogos 2016

PUNCA TERKENA GANGGUAN


✔Akidah longgar
✔Lalai dalam ibadah
✔Kurang zikir dan selawat
✔Mulut cakap lepas
✔Riak dan menunjuk
✔Tidak jaga kebersihan diri/kediaman

HABBATUS SAUDA HERBA SUNNAH

Yakinlah dengan Habbatus Sauda kerana 'HABATUS SAUDA adalah penawar kepada segala penyakit kecuali maut.

- Habbatus sauda membantu MEMULIH dan merangsang TENAGA

Habbatus Sauda merangsang tenaga dan membantu memulihkan kepenatan dan semangat - Buku Ibnu Sina Canon of Medicines.

Dr. Ahmad El-Kadi  dan Dr. Usama Qandil  mendapati pengambilan 1 gram Habbatus Sauda sebanyak dua kali sehari mempunyai kesan peningkatan yang mengagumkan terhadap fungsi pertahanan badan. Penemuan ini dianggap penting untuk memungkinkan penggunaan Habbatus Sauda sebagai bahan peningkatan semulajadi badan untuk rawatan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit yang lain berkaitan kekurangan daya tahan badan.

Bagaimana habbatus sauda berfungsi ??

1) Menguat sistem pertahanan badan semulajadi yang sedia ada dalam tubuh. Kandungan yang lengkap dalam habbatus sauda menguatkan sistem imun daripada serangan penyakit.

2) Mengandungi hormon yang lengkap untuk menambah kecergasan mental, seksual dan pelbagai aktiviti.

3) Melancar semula perjalanan darah dan ini membantu ke arah penyembuhan semulajadi.

4) Kandungan nigellon yang terdapat didalamnya terbaik dan paling berkesan untuk merawat masalah kesukaran bernafas, lelah dan radang tengkorok.

5) Membantu menguat kembali fungsi-fungsi buah pinggang, hempedu, hati, jantung dan bahagian-bahgian lain dalam tubuh seperti sediakala. Oleh itu, insya-Allah ia boleh membantu pesakit kencing manis, gout, jantung dan sebagainya.

Berdasarkan kajian - BAGAIMANA HABBATUS SAUDA dapat membantu?

1. Nigellon adalah bahan aktif dalam habbatus sauda yang mempunyai sifat mengembangkan saluran pernafasan yang menyempit ( bronchodialator effect )
dan anti histamin yang baik untuk mengurangkan rembesan mukus paru-paru yang berlebihan dan bertindak mengurangkan keradangan.

2. Thymoquinone mempunyai sifat anti radang yang tinggi yang baik untuk meredakan serangan. Ianya juga bersifat anti oksida yang baik untuk membantu tubuh berfungsi dengan baik semasa serangan penyakit.

3. Sifat Habbatus Sauda yang bersifat anti bakteria dan anti virus membantu melindungi pesakit asma yang mengalami serangan dari kuman. Habbatus sauda berkesan merawat tubuh secara keseluruhan dan bertindak ke atas punca sebenar penyakit. Habbatus sauda berupaya menyelaraskan kembali sistem pertahanan tubuh sama ada ketika terlalu lemah atau keadaan­nya terlalu kuat.

Selasa, 2 Ogos 2016

SIMPTOM-SIMPTOMNYA..

----------------------------------------------------
40 TANDA-TANDA GANGGUAN
----------------------------------------------------

1. Sakit kepala selepas waktu asar keatas.
2. Badan terasa berat dan malas.
3. Sukar mendapat jodoh.
4. Badan terasa bisa-bisa.
5. Sakit ketika ziarah orang meninggal.
6. Sukar tidur malam.
7. Sakit pinggang tanpa sebab.
8. Sakit dada bila waktu asar keatas.
9. Mimpi melihat binatang seperti ular dan sebagainya.
10. Bermimpi bayi atau menyusukan bayi.
11. Bermimpi di tempat tinggi.
12. Bermimpi di tempat yang kotor.
13. Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar.
14. Ada terasa benda bergerak dibawah kulit.
15. Bayi kerap menangis.
16. Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
17. Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali.
18. Malas beribadat.
19. Nyanyuk ketika usia lanjut.
20. Panas baran.
21. Sikap berubah secara mendadak.
22. Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran.
23. Suka melakukan tabiat buruk.
24. Kerap sendawa bila mendengar al-quran.
25. Kerap keguguran.
26. Gagal melakukan hubungan kelamin.
27. Mengantuk bila dengar al-quran.
28. Bermimpi seram yang menakutkan.
29. Darah haid turun lebih 15 hari.
30. Batuk yang berpanjangan.
31. Selalu ditindih ketika tidur.
32. Kuat berangan.
33. Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
34. Nafsu seksual yang melampau.
35. Selalu melihat kelibat dirumah.
36. Terasa diri selalu diperhatikan.
37. Mandul.
38. Kerap mendengar sesuatu bisikan.
39. Melihat jin secara terus.
40. Sakit mental atau gila.
.
.
Jika dibiarkan tidak dirawat ?

✔Perceraian rumahtangga
✔Tidak mampu keluar mencari rezeki
✔Sukar mendapat jodoh
✔Menanggung kos perubatan klinikal yang berlarutan
✔Badan tidak selesa setiap masa
.
.
👍Lokasi belakang Jakel sebaris Pappa Rich👍
.
.
😆Buka 11am-10pm setiap hari Jumaat OFF😃
.
.

📞Sebarang rawatan/diagnos wasap
019 3079883
019 3079883
019 3079883

👍BAYARAN IKHLAS HATI👍

Rabu, 27 Julai 2016

KERJA BEKAM JANA PENDAPATAN

---------------------------------------
DUIT SEMAKIN KECIL !!!
---------------------------------------

✅Inflasi yang berterusan
✅Harga barangan,petrol dan tol semakin naik
✅Duit di poket sentiasa habis bila tengah bulan
✅Tekanan hidup/stress mula menjelma
.
.
SOLUSI ??

✅Jimatkan perbelanjaan
✅Tambahkan pendapatan
.
.
👍BIZ SAMPINGAN👍

✔Buat HOME SPA dirumah untuk rawatan bekam INCALL
✔Sediakan GPS dan kenderaan untuk MOBILE BEKAM kerumah pelanggan OUTCALL
.
.
👏SERTAI KURSUS BEKAM 31/7/2016 AHAD👏

✔Lokasi Pusat Terapi Syifa Section 7 Shah Alam Ahad ini 9pagi-1.30thari RM300
✔Teori dan praktikal bekam
✔Nota,peralatan bekam dan sijil diberikan
✔Amalan ruqyah,kerezkian dan juga sistem pemasaran turut didedahkan

📞Sebarang pertanyaan kursus sila wasap
010 5339160
010 5339160
010 5339160

Selasa, 26 Julai 2016

RUMAH RASA LAIN MACAM ???


✔Rumah diganggu pelbagai gangguan
✔Anak kecil kerap menangis dan mata pandang keatas
✔Baru pindah rumah
✔Banyak halangan untuk berubat ke pusat rawatan
✔Terjumpa objek sihir
✔Kerap melihat lembaga
✔Makanan cepat basi
✔Kerap dengar bunyi guli atas syiling
✔Kerap dengar bunyi orang alih perabot di atas syiling

👏Rawatan terapi ruqyah terus ketempat anda bagi kawasan seluruh SELANGOR/KL

📞Sebarang pertanyaan wasap
013 3475449
013 3475449
013 3475449

TUNGGU KAT UMAH JER !!!


✅Khidmat bekam terus kerumah anda
✅Untuk wanita/suami isteri/family
✅Caj rm5/cup
✅Terhad untuk kawasan KL/SEL/SBN
✅Rawatan dijamin P&C
✅Semua peralatan bekam disteril
✅Jarum bekam pakai buang
✅Raikan sunnah bekam untuk badan kekal sihat
✅Transport charges percuma

📞Sebarang pertanyaan bekam wasap
019 4512568
019 4512568
019 4512568

Isnin, 25 Julai 2016

SANTAU TUJU PEMBUNUH SENYAP

✔Mangsa menderita seperti batuk kering,sesak nafas dan miang badan.
✔Badan susut tidak bermaya.
✔Angkara dendam kesumat/irihati.
✔Jika dibiarkan boleh menemui ajal/berhenti kerja/perceraian.
.
.
✔Minum air kelapa dan mandi air kelapa juga dapat mengawal sihir santau dari terus merebak.
✔Dapatkan terapi ruqyah dari perawat islam yang berdekatan.
.
.
✔Bayaran ikhlas hati.
✔Rawatan dijamin P&C.

📞Sebarang pertanyaan wasap
019 3079883
019 3079883
019 3079883

Ahad, 24 Julai 2016

BEKAM JUGA MAMPU MENSTABILKAN PARAS GULA BAGI DIABETES

✔Disyorkan berbekam 2 minggu sekali secara konsisten.
✔Mengambil herba sunnah Habatus Sawda setiap hari secara konsisten.

👍Sebarang pertanyaan bekam wasap 019 3079883.

Khamis, 21 Julai 2016

PETANDA SINONIM GANGGUAN JIN 1


✔Kerap sakit kepala lepas asar keatas.

Cara mengatasinya sendiri ialah mandi dengan 4kg ais selepas waktu asar atau datang ke pusat rawatan untuk terapi ruqyah dengan perawat.

📞Sebarang rawatan wasap 019 3079883.

PETANDA SINONIM GANGGUAN JIN 1


✔Kerap sakit kepala lepas asar keatas.

Cara mengatasinya sendiri ialah mandi dengan 4kg ais selepas waktu asar atau datang ke pusat rawatan untuk terapi ruqyah dengan perawar.

📞Sebarang rawatan wasap 019 3079883.

Rabu, 20 Julai 2016

SIHIR ISTIHADAH

✔Pendarahan haid wanita
✔Melebihi 15 hari
✔Makan ubat klinikal tetap berlaku pendarahan
✔Tidur kerap terjaga
✔Mimpi menakutkan

📞Sebarang rawatan sila wasap 019 3079883.

Selasa, 19 Julai 2016

SANTAU OH SANTAU

✔Sakit tekak/hilang suara
✔Batuk kering berpanjangan
✔Badan lemah
✔Susah tidur mlm
✔Tekak rasa panas
✔Kuku warna gelap
✔Sakit dada
✔Badan miang/gatal
✔Susut berat badan

📞Jika anda mengalami salahsatu simptom diatas sila datang buat rawatan,wasap 019 3079883.

Isnin, 18 Julai 2016

TARIKH SUNNAH BERBEKAM KEMBALI LAGI

✔Tarikh sunnah jatuh pada 17,19 & 21 Syawal
✔Kuantiti darah kotor keluar secara maksima
✔Jangan makan berat sebelum berbekam

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883

Sabtu, 16 Julai 2016

KHIDMAT RAWATAN JARAK JAUH

✔Kaedah solat hajat dan ruqyah pada gambar.
✔Merawat kes gangguan jin bagi pesakit yang ada halangan untuk datang ke pusat rawatan.
✔Masalah rumahtangga yang ada unsur gangguan jin sahaja.
✔Masalah terkena sihir pengaseh sehingga tidak pulang kerumah dan sebagainya.
✔Sebarang kes selain diatas sila jumpa berhadapan di pusat rawatan.
✔Mahar rawatan RM30 sahaja.
✔Kos mahar adalah sebagai ganti upah masa perawat dan risiko serang balas dari bomoh/jin.

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

Isnin, 11 Julai 2016

PETANDA GANGGUAN JIN..

1. Sakit kepala selepas waktu asar keatas.
2. Badan terasa berat dan malas.
3. Sukar mendapat jodoh.
4. Badan terasa bisa-bisa.
5. Sakit ketika ziarah orang meninggal.
6. Sukar tidur malam.
7. Sakit pinggang tanpa sebab.
8. Sakit dada bila waktu asar keatas.
9. Mimpi melihat binatang seperti ular dan sebagainya.
10. Bermimpi bayi atau menyusukan bayi.
11. Bermimpi di tempat tinggi.
12. Bermimpi di tempat yang kotor.
13. Sakit anggota badan tertentu seperti kaki selepas waktu asar.
14. Ada terasa benda bergerak dibawah kulit.
15. Bayi kerap menangis.
16. Suami isteri kerap bertengkar walau perkara kecil.
17. Sayang melampau-lampau pada orang yang baru dikenali.
18. Malas beribadat.
19. Nyanyuk ketika usia lanjut.
20. Panas baran.
21. Sikap berubah secara mendadak.
22. Gelisah dan panas ditengkuk bila dengar al-quran.
23. Suka melakukan tabiat buruk.
24. Kerap sendawa bila mendengar al-quran.
25. Kerap keguguran.
26. Gagal melakukan hubungan kelamin.
27. Mengantuk bila dengar al-quran.
28. Bermimpi seram yang menakutkan.
29. Darah haid turun lebih 15 hari.
30. Batuk yang berpanjangan.
31. Selalu ditindih ketika tidur.
32. Kuat berangan.
33. Terlalu rasa rendah diri dan tidak berkeyakinan.
34. Nafsu seksual yang melampau.
35. Selalu melihat kelibat dirumah.
36. Terasa diri selalu diperhatikan.
37. Mandul.
38. Kerap mendengar sesuatu bisikan.
39. Melihat jin secara terus.
40. Sakit mental atau gila.

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883

Khamis, 30 Jun 2016

PUSAT RAWATAN TUTUP SEMINGGU

👍Pusat rawatan tutup mulai Ahad ini 5 petang 3 Julai selama seminggu dan buka semula Isnin 11 pagi bersamaan 11 Julai.

👏Selamat hari raya diucapkan.

Rabu, 22 Jun 2016

TARIKH SUNNAH BERBEKAM KEMBALI LAGI

👍Tarikh sunnah berbekam kembali lagi iaitu 17,19 & 21 Ramadhan.Jom sama-sama meraikan sunnah di bulan Ramadhan mulia ini.

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

Isnin, 20 Jun 2016

JOM KAMBING GOLEK..

👍Team kambing golek Pusat Terapi Syifa beraksi petang ini di Icon City Sg Way..mercik

📞Sebarang pertanyaan/order wasap 018 3223020 terhad kawasan Lembah Klang sahaja.

SIHIR FACEBOOK

✔Penyihir download gambar kita dari facebook dan puja guna mantera syaitan dari jauh.

✔Ada yang berkenalan melalui facebook lalu berjumpa,si penyihir mencalit minyak atau memberi barang pakai atau juga memberi minum/makanan yang ada unsur sihir.

✔Pesakit yang terkena sihir begini akan mula sakit tulang belakang,sakit pinggang,sakit kepala lepas waktu asar keatas serta sukar tidur malam.Pesakit juga akan mula teringat dan kasih pada seseorang yang baru dikenali serta bergaduh/panas dengan pasangan sedia ada.

✔Pesakit boleh mendapatkan rawatan ruqyah secara berhadapan/jarak jauh untuk menawarkan kes sihir sebegini.

✔Lazimkan beramal kursi dan 3qul tiap2 lepas solat dan juga keluar rumah untuk perisai diri.

📞Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.

Ahad, 19 Jun 2016

RAYA DAH DEKAT JOM ORDER KAMBING GOLEK

✔Terus grill kerumah masing-masing sekitar Lembah Klang.

✔Resepi perap yang lazat dan istimewa.

✔Sesuai untuk pelbagai jamuan/acara.

✔Harga berpatutan.

📞Sebarang pertanyaan wasap 018 3223020 Utz Hannis.

Khamis, 16 Jun 2016

BULAN PUASA ADA GANGGUAN JUGA KER

✔Ada,gangguan agak lemah sedikit berbanding bulan-bulan lain selain ramadhan.

✔Punca utama gangguan adalah sifat rohani pesakit itu sendiri yang lemah dan kurang mengingati Allah (zikrullah).

📞Sebarang pertanyaan ruqyah wasap 019 3079883.

Rabu, 15 Jun 2016

BENTENG DARI GANGGUAN JIN

✔Solat 5 waktu
✔Amal kursi dan 3qul lepas solat
✔Wirid ya hayyu ya qoyyum 1000x jika uzur
✔Memakai haruman kasturi

Selasa, 14 Jun 2016

JOM BEKAM BETIS

Khasiat berbekam pada titik betis mampu merawat masalah kebas-kebas dibahagian betis.

👍Sebarang pertanyaan wasap 019 3079883.